Mysmartbox / Csomagautomata / Rendszer

Biztonságos technológia

A SmartBox elektronikus információs rendszerrel (GSM) dolgozik. Ez a legbiztonságosabb az adat- és információvédelem szempontjából. Csomagját biztonságban tudhatja az átvételig. Nyugodtan hátradőlhet, a SmartBox-ban az adatai és a csomagja is biztonságban van.

 

Szabadalommentes rendszer

Egy termék, amely része lesz az életének: mindent intézhet a számítógépről illetve telefonról. 

 

Időmegtakarítás

A SmartBox-szal  időt takarít meg: semmi szükség arra, hogy elmenjen és várakozzon a postahivatalban, vagy a gyűjtőpontoknál. A hét bármely napján, a nap 24 órájában átveheti a csomagjait. A SmartBox lehetővé teszi a kiszállítók számára a szállítási ütemezés optimalizálását. 

Környezetbarát

Nagyvárosi környezetben az üvegházhatást keltő gázok csökkentése alapvető globális kihívást jelent. A kiszállítóknak nem szükséges második, vagy harmadik alkalommal is próbálkozniuk a csomagok kikézbesítésével amiatt, hogy Ön nincs otthon.

„Plug & Play"

Kötöttségek nélkül használható: a Plug & Play rendszerrel Önnek nincs szüksége semmilyen jelképekre ahhoz, hogy hozzájusson a csomagjaihoz.

Nincsenek járulékos költségek, vagy adminisztrációs szolgáltatások, nincs szükség wifi-hozzáférhetőségre sem. Az egyetlen technológiai kötöttség az, hogy az Ön helyiségében legyen konnektor és az, hogy az épületnek legyen mobiltelefonos lefedettsége.

A SmartBox maga a megoldás, amelyet már az otthonában is használhat.